Спортен Клуб "Ронин - София" - Kyokushin Karate & Kickboxing

Начална страница

15-ти Български Киокушин Семинар

01.08.2018

На 04-09.09.2018г. ще се проведе 15-ти, Kyokushin семинар. Семинарът ще бъде воден от Kancho Shokei Matsui (8-ми дан), президент на IKO Kyokushinkaikan и Shihan Katsuhito Gorai.