Спортен Клуб "Ронин - София" - Kyokushin Karate & Kickboxing

Начална страница

Приключи 15-ти Български Киокушин Семинар

10.07.2019

Благодарим на Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Костова за отличната организация.
Изпит за степен в Киокушин.
На семинара се проведе изпит за взимане на степен, на който успешно повишиха степените си Анелия Ангелова (8мо кю) и Веселин Петрунов (7мо кю).

Seminar with Kancho Shokei Matsui 2018, Bulgaria

"От 4-ти до 9-ти Септември включително, в спортната база на СОК“Камчия“, в близост до Варна, по инициатива на БКА – ИКО България и Международната карате Организация Киокушинкай (IKO), се проведе Международен Семинар по Киокушин Карате и 15-ти Български Семинар.

По покана на Световния ни Шампион – Шихан Емил Костов, за втори път в България, инструктор на този престижен Семинар бе Директора на Международната Карате Оранизация Киокушинкайкан – Световния Шампион на без-категории и защитил 100 боя – Канчо Шокей Мацуи.

На Лагера взеха участие 12 държави – около 220 каратеки, съответно от България, Румъния, Украйна, Молдова, Франция, Испания, Иран, Русия, Англия, Норвегия, Турция, Унгария. Всички те тренираха двуразово под инструктажа на Канчо Мацуи, придружен от Директора на Международния отдел Шихан Кацухито Горай.

Лагерът бе от голямо значение за всички, защото за първи път Канчо обясни концепцията на въведените от него преди година нови правила. Той наблегна също така и на приложението на основните техники в различни ситуации и начина на контрол на тялото.

Предпоследният ден от лагера, бе проведен изпит за високи степени.

Отборът на Шихан Костов продължава своята подготовка за предстоящото предизвикателство – Международния Турнир в Белград, Сърбия в края на Септември."